Torch 2.0 cestovne cipele su sve o udobnosti – dobre, udobne i preformiraju jako dobro. Zbog materijala, cestovne cipele često se osjećaju kruto i neudobno.Odlučili smo se, međutim, pozabaviti ovom smetnjom. Da bismo to učinili, implementirali smo 100% mrežastu i TPU konstrukciju za Torch 2.0 koji omogućuje više prostora u nožnim prstima i manje konstrikcijski osjećaj. Gornji dio je uparen s našim srednje tvrdoće FACT karbonskim potplatom i gumenom petom i prstima koji pružaju savršen stupanj trakcije kad nismo na biciku. Na kraju, dodali smo jedan lagani Boa® IP1 brojčanik koji ima mogućnost zamjene bez alata, a istodobno pruža jednostavnu mikro-prilagodbu na licu mjesta.
• Body Geometry konstrukcija potplata i uložaka za stopala su ergonomski dizajnirani i znanstveno testirani kako bi povećali snagu, povećali učinkovitost i smanjili mogućnost ozljede optimiziranjem poravnavanja kuka, koljena i stopala.
• Karbonski potplat sa Indeksom Krutosti 7.0 je konstruiran da bude umjereno krut, a ipak lagan sa gumenom petom i prstima za trakciju kad smo izvan bicikla.
• Lagani Boa® IP1 kotačić za zatvaranje brzo-u-vožnji mikro-podešavanje, potpomognut od strane doživotnog Boa® jamstva.
• Mesh i TPU gornji dio za savitljiv fit.
• Tri-vijčani klitni uzorak odgovara svim glavnim cestovnim pedalama.
• Približna težina: 235 g (1/2 par, veličina 42) Kat.br. 61018-34

Težina 3 kg
BREND

SPECIALIZED

NAMJENA

CESTA

VELIČINA

44, 45, 45.5, 46, 47, XL

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TORCH 2.0 RD SHOE WHT”

Your email address will not be published. Required fields are marked