fbpx

Od samo g početka projektiranja Torch 3.0 cestovnih cipela, cilj nam je bio stvoriti značajkama-upakiranu i vrhunsku cipelu. Ali izazov je bio izvući ovo po povoljnijoj cijeni.
Da bismo to postigli, koristili smo tri strateški postavljena materijala na gornjim dijelovima koji su zavareni zajedno – TPU i mrežice na prednjoj strani, te sintetička koža na stražnjoj strani. To čini prednju stranu cipele udobnijom i potpornijom. U međuvremenu, kruti stražnji dio zaključava vašu petu i drži sve vate u pedali za što veću učinkovitost. Ovaj profinjeni godnji dio kombinira se sa nišim legendarnim FACT ugljičnih vlakana potplatom kako bi se dodatno osigurao učinkovit penos snage. Konačno, na vrhu smo Torch 3.0 opremili sa dva Boa® S2-SV Snap brojčanika i precizan fit za cjelodnevnu udobnost.
• Body Geometry konstrukcija potplata i uložaka za stopala su ergonomski dizajnirani i znanstveno testirani kako bi povećali snagu, povećali učinkovitost i smanjili mogućnost ozljede optimiziranjem poravnavanja kuka, koljena i stopala.
• FACT™ potplat od ugljičnih vlakana i konstrukcija torzijskih kutija sa usmjerenom krutosti za izvanredan prijenos energije: Indeks Krutosti 8.5.
• Dvostruko Boa® S2-SV zatvaranje putem kotačića za mikro-prilagodbu u vožnji, potpomognut s Boa® životnim jamstvom.
• Mrežasti, TPU i gornji sintetički slojevi postavljeni su u određene zone za udobnost i zaključavanje, te su termo-vezani za superiorniju udobnost.
• Standard Fit za podršku i cjelodnevnu udobnost.
• Tri-vijčani klitni uzorak odgovara svim glavnim cestovnim pedalama.
• Približna težina: 248g (1/2 par, veličina 42) Kat.br. 61018-20

Težina 3 kg
BREND

SPECIALIZED

NAMJENA

CESTA

VELIČINA

42, 43, 44, 45, 46, 47

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry