fbpx

Što čini savršenu biciklističku cipelu? Je li to izniman prijenos snage? Vrhunska udobnost? Neosporni stil? Jednostavan odgovor je “da” na sve gore navedeno. Uz S-Works 7 Road, dobivate cipele bez kompromisa.Poduzeli smo pristup bez prelaganja prijenosa svakog dijela vaše snage na pedale. Lakši i tvrđi Powerline ™ đon je novi i donosi vam isti tim koji je razvio Rider-First Engineering. Zašto je ovo posebno? Zato što je do sada dovelo do našeg najlakšeg i najtvrđeg kabonskog potplata. Potpuno rafinirani Padlock ™ Heel, u međuvremenu, pruža veću udobnost s istim izuzetnim držanjem pete koje ste pronašli u prethodnoj iteraciji. I konačno, prostorni materijal Dyneema ™ koji se koristi u gornjem dijelu se ne rasteže kada se navuče, pazeći da vaše stopalo ostane tamo gdje bi se trebalo. Uz sve ove značajke u kombinaciji, možete biti sigurni da smo u skladu s motom ” every watt is sacred.”
U udobnoj areni čuvali smo sve značajke Body Geometry-a koje poznajete i volite, kao što su uzdužni luk, Varus klin i Metatarzalni gumb. Svaka od ovih značajki ergonomski je dizajnirana i znanstveno testirana kako bi se povećala učinkovitost i povećala učinkovitost i smanjio rizik od ozljeda. Također smo uzeli u obzir luksuz tako što smo dizajnirali S-Works 7 da ima oblik koji nadopunjuje njegovu funkciju, tako da ćete naći šavove koji su međusobno povezani, a ne ušiveni, čisteći linije i konturirajući stopalo udobnošću , Po narudžbi CNC ‘legure Boa® brojčanici također dodaju malo panachea, ali također imaju izdržljive unutarnje dijelove opruge i precizne mikro-prilagodbe od jednog milimetra koje vam omogućuju savršeno pozivanje u svoj položaj.S-Works 7 utjelovljuje sve što znamo o obući, zbijenoj u jednu cipelu bez kompromisa i bez prečica – samo eksplozivna brzina i vrhunska udobnost.
• Ergonomski su dizajnirana i znanstveno testirana kako bi povećala snagu, povećala učinkovitost i smanjila mogućnost ozljeda optimizacijom poravnavanja kuka, koljena i stopala.
• Naš najčvršći i najlakši FACT Powerline ™ karbonska ploča povećava prijenos snage: indeks krutosti 15,0
• Dyneema® Mesh je zarobljen između slojeva četverosmjerne rastezljive mreže i TPU-a kako bi se stvorile zone bez rastezanja za krajnju vezu i udobnost.
• Neovisne legure BOA® S3-Snap brojčanika za mikro-podešavanje u hodu, poduprto BOA® Lifetime Guarantee.
• PadLock ™ konstrukcija pete drži petu i dokazano poboljšava ubrzanje
• Natične matice od legure titana mogu se okretati za postavljanje pedale / bitve 5mm prema natrag.
• Neklizajuća, zamjenjiva peta gaznoga sloja s unutarnjim udubljenim vijcima za sigurnost.
• Form Fit posljednji s prostranim nožnim prstom za vrhunsku povezanost i udobnost.
• Uzorak s tri vijka odgovara svim glavnim pedalama za ceste.
• Približna težina: 224 g (1/2 para, veličina 42) Kat.br. 61018-70

Težina 3 kg
BREND

SPECIALIZED

NAMJENA

CESTA

VELIČINA

43.5, 44, 44.5, 45, 45.5, 46

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry