fbpx

Torch 2.0 cestovne cipele su sve o udobnosti – dobre, udobne i preformiraju jako dobro. Zbog materijala, cestovne cipele često se osjećaju kruto i neudobno.Odlučili smo se, međutim, pozabaviti ovom smetnjom. Da bismo to učinili, implementirali smo 100% mrežastu i TPU konstrukciju za Torch 2.0 koji omogućuje više prostora u nožnim prstima i manje konstrikcijski osjećaj. Gornji dio je uparen s našim srednje tvrdoće FACT karbonskim potplatom i gumenom petom i prstima koji pružaju savršen stupanj trakcije kad nismo na biciku. Na kraju, dodali smo jedan lagani Boa® IP1 brojčanik koji ima mogućnost zamjene bez alata, a istodobno pruža jednostavnu mikro-prilagodbu na licu mjesta.
• Body Geometry konstrukcija potplata i uložaka za stopala su ergonomski dizajnirani i znanstveno testirani kako bi povećali snagu, povećali učinkovitost i smanjili mogućnost ozljede optimiziranjem poravnavanja kuka, koljena i stopala.
• Karbonski potplat sa Indeksom Krutosti 7.0 je konstruiran da bude umjereno krut, a ipak lagan sa gumenom petom i prstima za trakciju kad smo izvan bicikla.
• Lagani Boa® IP1 kotačić za zatvaranje brzo-u-vožnji mikro-podešavanje, potpomognut od strane doživotnog Boa® jamstva.
• Mesh i TPU gornji dio za savitljiv fit.
• Tri-vijčani klitni uzorak odgovara svim glavnim cestovnim pedalama.
• Približna težina: 235 g (1/2 par, veličina 42) Kat.br. 61020-31

Težina ,85 kg
BREND

SPECIALIZED

VELIČINA

43, 44, 45, 45.5

NAMJENA

CESTA

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry