fbpx

Što čini biciklističku cipelu savršenom? Da li je to izvanredan prijenos snage? Superiorna udobnost? Neosporan stil? Jednostavan odgovor je “da” na sve gore navedeno. Sa S-Works 7, dobivate cipelu bez kompromisa.

Nismo prihvatali nikakve barijere za prijenos svakog dijelića vaše snage na pedale. Lakši i čvršći Powerline™ potplat od ugljičnih vlakana je potpuno novi i donosi ga ista ekipa koja je razvila Rider-First Engineering. Zašto je poseban? Zato što nas je dovelo do najlakšeg i najčvršćeg potplata od ugljičnih vlakana. Potpuno rafinirana Padlock™ peta u međuvremenu dostavlja više udobnosti s istim izvanrednim potpeticama koje ste pronašli u prethodnoj iteraciji. I konačno, površinski Dyneema™ materijal korišten u gornjem dijelu se ne rasteže prilikom povlačenja, pazeći da noga ostane tamo gdje treba. Sa svim ovim značajkama u kombinaciji, možete biti sigurni da smo se držali u skladu s našim motom “svaki watt je svetinja”.

Sa strane udobnosti, zadržali smo sve Body Geometry značajke koje poznajete i volite, poput Longitudinal Arch, Varus Wedge i Metatarsal Button. Svaka od tih značajki ergonomski je dizajnirana i znanstveno testirana kako bi ne samo povećala snagu, već i povećala učinkovitost, te smanjila opasnost od ozljeda. Također smo u obzir uzeli i luksuz prilikom dizajniranja S-Works 7 kako bi imale oblik koji nadopunjuje njihovu funkciju, tako da ćete naći šavove koji su međusobno vareni, a ne ušiveni, čime smo dobili čišće linije i oblikovali je prema vašoj nozi za vrhunsku udobnost. Prilagođeni CNC-aluminijski BOA®-brojčanici daju dodatnu težinu, no također imaju i izdržljivu unutrašnjost i precizno, jednomodimetarsko mikro-podešavanje koje vam omogućuje savršeno prilagođavanje za vašu udobnost.

S-Works 7 utjelovljuje sve što znamo o obući, upakovano u jednu cipelu – bez kompromisa, bez prečaca, samo eksplozivna brzine i vrhunska udobnost.
• Body Geometry potplat i peta su ergonomski dizajnirani i znanstveno testirani kako bi pojačali snagu, povećali učinkovitost i smanjili šanse ozljeda optimiziranim poravnavanjem kuka, koljena i stopala.
• Naš najčvršći i najlakši FACT Powerline™ potplat od karbonskih vlakana maksimizira prijenos energije: Indeks krutosti 15.0
• Dyneema® mreža je zarobljena između slojeva četverosmjerno rastezljive mreže i TPU-a kako bi se stvorila ne-rastezljiva zona za ultimativnu konekciju i udobnost.
• Neovisni aluminijski BOA® S3-zategovalci za mikro-prilagodbu u vožnji, potpomognuti BOA® životnim jamstvom.
• PadLock™ petna konstrukcija podupire petu i dokazano poboljšava ubrzanje
• Titaniumski nosači klitova mogu rotirati položaj pedala/klitova 5mm unatrag.
• Neklizajuće i zamjenjivo gazište pete s unutarnjim vijcima za sigurnost.
• Form Fit oblik za prostran prednji dio cipele za ultimativnu konekciju i udobnost.
• Tro-vijčani obrazac klitova odgovara svim glavnim cestovnim pedalama.
• Približna težina: 224g (1/2 par, veličina 42) Kat.br. 61020-01

Težina 3 kg
BREND

SPECIALIZED

NAMJENA

CESTA

VELIČINA

44, 45

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry