fbpx

Oprostite na hvalisanju, ali ovdje smo stvarno nadmašili. Dokazujući da istinska sposobnost zapisivanja tragova ne mora biti zastrašujuća cijena, Rockhopper Expert je vrhunac 30 godina redefiniranja odnosa vrijednosti i performansi.

Započnite s pažljivo dizajniranim Aluminijumskim okvirom Premium A1, dodajte modernu geometriju koja jedno vodi računa o učinkovitosti, a druga za pouzdanu sposobnost, a vi imate čvrst kamen temeljac našeg najboljeg Rockhoppera dosad.

Uporedite to s popisom dijelova koji jednostavno ne prestaje (… možemo li dobiti poziv na RockShox-ovu Judy Solo Air vilicu i Shimano stalno punjač hidrauličkih disk kočnica MT200?) I imate spreman bez cijevi, SRAM Eagle 1×12 -opremljeni Rockhopper koji je apsolutno spreman za let.

• Zlatno srce, predstavljeno u našem laganom, ali izdržljivom vrhunskom A1 Aluminijumu, Rockhopper sadrži aluminijske cijevi s narezanom cijevi kako bi težina bila niska i čvrstoća, a istovremeno osigurava povećani zastoj u radu, gladak unutarnji prolaz kabela i kompatibilnost s kapaljkom. Sa ciljem da osiguramo da Rockhopper nudi najbolju prilagodbu i najbolje performanse za svaku osobu, bez obzira na njihovu mjeru, udružili smo svaku veličinu okvira Rockhopper s optimalnom veličinom kotača. Rezultat je Rockhopper koji odgovara svakom vozaču i jamstvo da se svaki Rockhopper kotrlja na kotaču najboljeg rukovanja za svoju veličinu okvira.
• Dah svježeg zraka po ovoj cjenovnoj cijeni – i dosta sjeverno od njega, RockShoxova Judy Solo Air donosi masi za zračni zrak i djelovanje s prijedlogom ubojite vrijednosti: više praska, manje dolara. Prigušivač TurnKey-a spretno sprema putovanja, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je pred vama.
• Dižite se usponima i spuštajte se spuštanjem s SRAM-ovim ultra-širokim rasponom SX Eagle 1×12 pogonskim sklopom.
• Felge i gume bez cijevi omogućuju otvaranje opcija i vuku u pokretu.
Kat.br. 91520-33

BREND

SPECIALIZED

TIP

HARDTAIL

VELIČINA

L, XL

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry