fbpx

Potpuno novi Chisel je posebno namijenjen za maksimalnu brzinu u borbi s modernim stazama za utrke. Zapravo dijeli mnoge iste moderne značajke kao i njegov brat Epic HT, ali u povoljnijem paketu – što ga čini najučinkovitijim i najsposobnijim aluminijskim hardtail-om.
Ovaj Chisel dolazi specificiran sa Shimanovim provjerenim Deore 1×12 brzinskim pogonom i MT400 hidrauličnim disk kočnicama, RockShox Judy Silver vilicom i aluminijskim kotačima od 25 mm unutarnje širine umotanim u 2.3 gume Fast Track Control.
Potpuno novi okvir Chisela koristi Specialized D’Aluisio Smartweld tehnologiju koja pomiče zglobove hidroformiranih cijevi od područja najvećeg naprezanja, čineći ravnotežu čvrstoće, krutosti i težine gotovog okvira izraženijom od bilo kojeg okvira od aluminija u povijesti. To ne samo da čini Chisel jednim od najlakših okvira od aluminija, svega 1.400 g, već također omogućuje podešenu krutost okvira u svim veličinama.
Novi Chisel također sadrži sve moderne značajke koje očekujete od XC bicikla, poput Progressive XC Geometry s kutom nagiba od 68 stupnjeva i većim dometom, unutarnjim usmjeravanjem kabela, navojnim donjim nosačem i 1x pogonom. Kat.br. 91721-72

Težina 16,663 kg
BREND

SPECIALIZED

TIP

HARDTAIL

VELIČINA

M, L, XL

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry