fbpx

Potpuno novi Chisel Comp savršen je bicikl za započinjanje vašeg putovanja u XC vožnju i utrke, sa svim značajkama koje vas vode do tog nedostižnog “gornjeg koraka”.
Chisel dolazi s Shimano-vim pogonom SLC 1×12 i moćnim hidrauličnim disk kočnicama M6100, vilicom RockShox Judy Gold od 100 mm hoda (veličina XS: 80 mm) i aluminijskim naplacima od 25 mm umotanim u 2.3 gume Fast Track Control.
Potpuno novi okvir Chisel-a koristi Specialized D’Aluisio Smartweld tehnologiju koja pomiče zglobove cijevi od područja najvećeg naprezanja, čineći ravnotežu čvrstoće, krutosti i težine gotovog okvira izraženijom od bilo kojeg aluminijskog okvira u povijesti. To ne samo da čini Chisel jednim od najlakših okvira od aluminija koji dolazi od svega 1.400 g, već također omogućuje podešenu krutost okvira u svim veličinama.
Novi Chisel također sadrži sve moderne značajke koje očekujete od XC bicikla, poput Progressive XC Geometry s kutom nagiba od 68 stupnjeva i većim dometom, unutarnjim usmjeravanjem kabela, navojnim donjim nosačem i 1xpogonom. Kat.br. 91721-51

Težina 16,331 kg
BREND

SPECIALIZED

TIP

HARDTAIL

VELIČINA

S, M, L, XL

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry