fbpx

Kross Hexagon 7.0 naša je ponuda naprednog brdskog bicikla. U biciklima iz serije Hexagon, objedinili su u Kross-u vrlo dobre osobine u vožnji i sposobnost prevladavanja teških staza uz udobnu geometriju okvira. Zahvaljujući tome, bicikli kao što je Hexagon 7.0 odlični su za rekreativne vožnje i putovanja na težim terenima.

Lagani aluminijski okvir Kross Hexagon 7.0 dizajniran je kako bi vam omogućio da zauzmete položaj iza volana uspravnije nego na tipičnim sportskim modelima. Zahvaljujući tome, manje opterećujemo podlaktice i kralježnicu, a također zadržavamo svoju sposobnost promatranja puta koji je pred nama. Raspon veličina okvira prilagođen je veličinama kotača od 29 i 27,5 inča. Zahvaljujući tome svaki biciklista može dobiti najbolje performanse u vožnji bicikla.

Na Kross Hexagon 7.0 modelu komponente su provjerenih marki. Pogon se temelji na Shimano komponentama, uključujući stražnji mjenjač Shimano Deore. Pogon pruža 27 stupnjeva prijenosa, što u kombinaciji s ručicom olakšava prevladavanje uspona, a ujedno omogućuje razvoj velikih brzina na ravnim dionicama. Snažne Shimano hidraulične disk kočnice pružaju vrlo visoku snagu kočenja u svim uvjetima. Prednji amortizer SR Suntour XCM povećava udobnost vožnje na neravnim površinama, a opremljen je bravom na upravljaču. Kat.br. KB200071

BREND

KROSS

TIP

HARDTAIL

VELIČINA

S, M, L

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry