fbpx

Pametni čip treće generacije s mogućnošću postavljanja ograničenja brzine e-bicikla.

SpeedBox 3.0 čip za podešavanje omogućuje odabir ograničenja brzine po vlastitom izboru. Nakon što je čip instaliran, zaslon vašeg e-bicikla će prikazivati ??stvarne podatke, kao što su najveća i prosječna brzina, dnevna kilometraža i domet krstarenja.
Kako radi SpeedBox 3.0?

Komplet za podešavanje može se aktivirati izravno na zaslonu vašeg bicikla. Nakon pritiska na tipku LIGHT ili ^ˇ^ˇ, prikazuje se vrijednost od 99 km/h (62 mph) i od sada ćete se moći voziti neograničenom brzinom.

Za deaktiviranje kompleta za ugađanje, ponovno pritisnite tipku SVJETLO ili ^ˇ^ˇ. Na zaslonu će se pojaviti vrijednost od 25 km/h (16 mph), a ograničenje brzine će se vratiti na 25 km/h. Vaš e-bicikl tada će raditi isto kao i prije instalacije čipa.

Možete postaviti maksimalnu brzinu električne pomoći promjenom načina prebacivanjem načina tri razine niže, a zatim tri razine više. Nakon toga će se prikazati stvarno ograničenje brzine. Maksimalna brzina električne asistencije može se promijeniti kratkim pritiskom na tipku SVJETLO ili okretanjem stražnjeg kotača za 360°. Zadnje prikazano ograničenje bit će spremljeno nakon 5 sekundi neaktivnosti.

Compatible with motors:
PW-SE
PW-X
PW-TE
PW-CE
PW-X2
Not compatible with:
Yamaha UrbanRush
Yamaha PW-X3
CrossCore
CrossConnect
YDX-Torc
YDX-Moro
YDX-Moro Pro
Wabash
SpeedBox App Kat.br. SB3_Y

BREND

SPEEDBOX

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry