fbpx

Pametni čip treće generacije s mogućnošću postavljanja ograničenja brzine e-bicikla.

SpeedBox 3.0 čip za podešavanje omogućuje odabir ograničenja brzine po vlastitom izboru. Nakon što je čip instaliran, zaslon vašeg e-bicikla će prikazivati ??stvarne podatke, kao što su najveća i prosječna brzina, dnevna kilometraža i domet krstarenja.
Kako radi SpeedBox 3.0?

Komplet za podešavanje može se aktivirati izravno na zaslonu vašeg bicikla. SpeedBox 3.0 aktivirat ćete tako da kratkotrajno aktivirate WALK assist funkciju, prikazuje se vrijednost od 9,9 km/h (6,2 mph) i od sada ćete moći voziti brzinom od 40 km/h, 50 km/h i čak i više od 60 km/h.

Za deaktiviranje čipa za ugađanje, kratko ponovno aktivirajte pomoćnu funkciju WALK. Na zaslonu će se pojaviti vrijednost od 2,5 km/h (1,6 mph), a ograničenje brzine će se vratiti na 25 km/h. Vaš e-bicikl tada će raditi isto kao i prije instalacije čipa.

SpeedBox je dizajniran i za e-bicikle koji nemaju klasičnu upravljačku jedinicu s WALK assist funkcijom. U ovom slučaju možete jednostavno koristiti kombinaciju + – + – gumba i SpeedBox će se aktivirati. Na isti način možete jednostavno deaktivirati SpeedBox.

Možete postaviti maksimalnu brzinu električne pomoći mijenjanjem načina rada: Turbo – EMTB – Tour – Eco – Tour – EMTB – Turbo. Nakon toga će se prikazati stvarno ograničenje brzine. Maksimalna brzina električne asistencije može se promijeniti kratkim pritiskom na WALK assist funkciju ili okretanjem stražnjeg kotača za 360°. Vrijednost od 1,5 km/h na displeju odgovara ograničenju od 15 km/h, 2 km/h odgovara ograničenju od 20 km/h, 2,5 odgovara 25 km/h, 3,0 odgovara s 30 km/h, 9,9 odgovara 99 km/h itd. Zadnje prikazano ograničenje bit će spremljeno nakon 5 sekundi neaktivnosti.

Kod korištenja SpeedBox 3.0 s Bosch motorima 4. generacije (proizvedeni 2020. ili kasnije) potrebno je ostaviti bicikl uključen nakon završetka vožnje dok se ne prikaže vrijednost od 0,0 km/h. Tijekom ovog postupka preostalo vrijeme bit će prikazano u minutama. Tada možete sigurno ugasiti svoj bicikl i početi se veseliti svom sljedećem putovanju.

Compatible with displays:
KIOX
INTUVIA
NYON
PURION
COBI
Compatible with motors (incl. Gen4):
Active Line Plus
Performance Line
Performance Line CX Line
Performance Line Speed
Cargo Line
Not compatible with:
2022 Bosch Smart System
SpeedBox Ap Kat.br. SB3_B

BREND

SPEEDBOX

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry