fbpx

Nažalost, prečesto se love krivine kako bi se postigla niža cijena u segmentu osnovnih modela cestovnih bicikala, ali Allez redefinira značenje “osnovnog modela“. Fokusirajući se na malu težinu, profinjenost i pouzdanost poput nijednog drugog u svojoj klasi, Allez je prvi koji ove tehnologije donosi svima. Bilo da ste novi u cestovnom biciklizmu, vožnji na posao, ili samo tražite novi bicikl, Allez je jednako performansno-upakiran bicikl kao i svestran.

A po pitanju komponenti, ovaj Allez ima legendarne Shimano 105 mjenjače koji pružaju izvanredne performanse i vrijednost, izdržljive DT R460 aluminijske kotače, naše super udobno Body Geometry Bridge sjedalo i Espoir Sport gume sa odličnom zaštitom od punkcija.
Lagan bicikl nije samo prednost pri brdskim usponima već je i te kako dobar kad ga morate nositi na peti kat. To nam je bila nit vodilja pri dizajniranju okvira, a to nam je bila zvijezda vodilja pri izgradnji okvira. Redizajniran okvir od E5 aluminija čini Allez vodećim biciklom po težini u svojoj klasi. Cijevi iznimno tankih stjenki, ali čvrste, korištene su kako bi se uštedjelo na težini i ovo je rezultiralo sa umanjenjem težine većim od 450g na rami i vilici u odnosu na starije modele.
• Jeftiniji cestovni bicikli često imaju vilice od aluminija ili jeftinijeg karbona koje uvelike štete sveukupnom dojmu u vožnji. Ali s vilicom koja je isključivo napravljena od FACT karbona, Allez je bolje upravljiv, udobniji u vožnji i lakši – lebdi po grubome asfaltu i siječe zavoje poput slalomaša.
• Ovaj Allez ima integrirane nosače za prtljažnik i blatobrane pa po potrebi možete teret iz svog ruksaka prebaciti na lagani prtljažnik. Nije samo dobar cestovni bicikl, uvijek ga možete pretvoriti u brzi bicikl za po gradu.
• Geometriju Alleza razvili smo pomoću Retül fit baze podataka. Morali smo osmisliti geometriju koja će pokriti širok raspon položaja, ali u isto vrijeme pružiti upravljivost pri performansama koju biste očekivali od svoga prvog bicikla. Kat.br. 90020-42

Težina 15 kg
BREND

SPECIALIZED

VELIČINA

56, 58

TIP

CESTOVNA

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry