fbpx

Prekrivanje nosa i usta može biti presudno za zaustavljanje širenja virusa, ali ne znači da morate prestati širiti ljubav prema SPECIALIZEDU. Naše nove maske za višekratnu upotrebu nude udobno, potpuno pokrivanje usta i nosa s vanjskim slojem od 100% pamuka i mekim unutarnjim slojem izrađenim od mješavine spandexa i poliestera. Podesive elastične trake petlje iza ušiju kako bi se osiguralo savršeno prianjanje uz maksimalnu udobnost za cjelodnevnu upotrebu većine odraslih osoba. Donosimo posvećenost kvaliteti, stilu i uklopljenosti u svu našu odjeću, a naše se višekratne maske za lice ne razlikuju. Kada je vrijeme za čišćenje maske, jednostavno operite, a zatim je pustite da se osuši na zraku.
• Važne informacije: Nije za uporabu u kliničkim uvjetima gdje je razina rizika od infekcije izlaganjem udisanju velika. Nije namijenjeno djeci. Nije odobreno ili odobreno od strane FDA. Odobrila FDA prema EAU za uporabu kao kontrolu izvora od strane šire javnosti, kao i HCP-a u zdravstvenim ustanovama, kako bi se spriječilo širenje infekcije ili bolesti tijekom pandemije COVID-19. Ovaj je proizvod odobren samo za vrijeme trajanja izjave da postoje okolnosti koje opravdavaju odobrenje hitne upotrebe medicinskih proizvoda, uključujući alternativne proizvode koji se koriste kao medicinski proizvodi, tijekom izbijanja COVID-19, prema odjeljku 564 (b) (1) zakona, 21 USC 360bbb-3 (b) (1), osim ako autorizacija ne prestane ili se opozove prije. Čuvati na hladnom, prozračenom mjestu.
•Jedna veličina odgovara većini odraslih.
• Elastične naramenice s podesivim preklopnikom za ugodno prilagodljivo stajanje iza ušiju.
• Dvoslojni 100% pamuk izvana, 96% poli / 4% spandex unutarnji sloj.
• Udoban i prozračan.
• Upute za njegu: Ručno pranje (do 50 puta), položite ravno i suho na zraku.
• Specialized ne daje nikakva jamstva ili jamstva, izričita ili podrazumijevana, maska ??sprečava infekciju ili prijenos virusa ili bolesti Kat.br. 64821-9980

Težina ,302 kg
BREND

SPECIALIZED

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry