fbpx

Novo Power Arc Expert sjedalo proširuje se na uspjeh našeg Power sjedala. Ima isti kanal, duljinu i šuplje titaniumske railovve kao izvorni Pro Arc, ali razliku nalazimo u ljusci i oblaganju. No, to znači da još uvijek ima krutu kompozitnu oblogu i mekano Razinu 2 oblaganja. Dizajn sjedala je razvijen da pruži dovoljno podrške sjednim kostima, a to je povezano sa kraćim-nego-obično nosom sjedala kako bi olakšali pritisak na meko tkivo tijekom vožnje u agresivnom položaju. Ovu smo ideologiju odveli čak korak dalje uz pomoć super širokog i izduženog Body Geometry kanala koji je dokazan kroz testiranja protoka krvi i mapiranja pritiska kako bi se smanjila obamrlost i pritisak na neželjenom mjestu.
I dok se sve ovo čini poznatim, ako ste već lojalni Power sjedalu, ova iretacija ima značajku zakrivljenog Body Geometry oblika koji bolje odgovara konturi vašeg tijela. Što to znači za vašu vožnju? To znači da ćete se osjećati kao da “ste u sjedalu” a ne na njemu. U konačnici, to znači veću udobnost i vrhunske preformanse u svim sjedećim položajima, bez obzria jeste li muskarac ili žena.
• Patentirani Body Geometry dizajn testiran je u laboratoriju kako za muškarce tako i za žene kako bi se osigurao protok krvi u osjetljive arterije.
• Lagano i podupirajuće PU oblaganje za udobnost i podršku na dužim vožnjama.
• Lagane, izdržljive i šuplje titaniumske tračnice.
• Razina 2 oblaganja: Srednja gustoća pjene za osjećaj bicikliranja s dodatnom potporom.
• SWAT™ kompatibilni nosači oblikovani u bazi sjedala omogućuju elegantna i integrirana rješenja za pohranu.
• Veličina 143mm / Težina: 243g
• Veličina 155mm / Težina: 256g Kat.br. 27118-1535

Težina 1 kg
BREND

SPECIALIZED

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry