fbpx

Piaggio 1 FCW

Piaggio i Feng Chen Wang, jedna od najinovativnijih i najeksperimentalnijih modnih dizajnerica na međunarodnoj sceni, udružili su se kako bi stvorili  poseban model Piaggia 1. Električni skuter s istinski originalnim izgledom kombinira prirodni element vode s feniksom, ručno reproduciran tradicionalnom kineskom tehnikom poteza kistom. Simbolizira vrlinu, gracioznost i održivost, obiluje najnovijom Piaggio tehnologijom i nosi smislenu poruku na hrabar način koji privlači pažnju.

Spajanje prošlosti i budućnosti

Feng Chen Wang rođena je u Fujianu, pokrajini u jugoistočnoj Kini, ali ju je eksperimentalna priroda odvela u London gdje je studirala na prestižnom Royal College of Art. U roku od samo nekoliko godina etablirala se kao avangardna dizajnerica, radeći s Nikeom, Converse, UGGom, Levi’som i drugim kultnim svjetskim brendovima. Konceptualan i vrlo funkcionalan, njezin jedinstveni stil neprimjetno reinterpretira kinesku tradiciju kroz živopisne suvremene materijale.

 

Dodir prave umjetnice

Piaggio 1 Feng Chen Wang ističe se upečatljivom grafikom koja spaja kinesku tradiciju s izvanrednom kreativnošću dizajnera. Bez napora kombinira glavne utjecaje u njezinu životu, crpeći inspiraciju iz spektakularnih krajolika Fujiana, gdje je rođena i odrasla, dok prikazuje suvremenije, višestruke aspekte njenog iskustva u Londonu. Precizna nijansa zelene koja se koristi na sjedalu i kotačima podsjeća na autohtonu faunu njene domovine, a istovremeno predstavlja zdravlje, sklad i blagostanje.

 

PIAGGIO 1 TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
MOTOR:
1.2 kW (1.34 kW najviša snaga)
BATERIJA:
1.4 kWh
KOČNICE:
Disk-Disk
TEŽINA S BATERIJOM:
85 kg
DOSEG*:
55 @ Eco mod*
43 @ WMTC

DIMENZIJE (D X Š X V):
1.680 x 750 x 1.080 mm
KOTAČI (PREDNJI -STRAŽNJI)
: 10’’ - 10’’
NAJVIŠA BRZINA:
45 km/h
 

Product Enquiry