fbpx

Model Piaggio Liberty 50 općenito se smatra ulaznim modelom u obitelji Liberty koja također obuhvaća modele od 125 cm3 i 150 cm3. Dostupan također u sportskoj verziji, S, dugo je poznat i omiljen zbog svoje elegancije, lakoće i pametne tehnologije.
Pokretan agregatom od 50 cm3 s jednim cilindrom koji koristi i-get tehnologiju (Italian Green Experience Technology) sa sustavom razvoda s tri ventila nudi besprijekorne performanse kao i smanjenu potrošnju goriva.
Velika pažnja posvećena je konstrukciji šasije i završnoj obradi kako bi se omogućila najviša razina sigurnosti i najbolje moguće iskustvo u vožnji, s visokim kotačima (14″ stražnji i 16″ prednji) koji omogućavaju veću preciznosti i manevriranje.
Posljednje, ali ne manje vrijedno, praktični je aspekt kao što je prostrani odjeljak ispod sjedala koji prima integralnu kacigu, prostor za pohranu ispod upravljača i ploča s instrumentima koja vješto sjedinjuje analogne i digitalne elemente za maksimalnu vidljivost bez obzira na uvjete osvjetljenja.

BOJA

Bianco Luna, Grigio Astrale, Nero Abisso, Rosso Atlas

Product Enquiry