fbpx

Djeca se brzo kreću i brže rastu. Ponekad se može činiti da postoji mali prostor za savršeno pristajanje bicikla. Pravi bicikl za mladog vozača delikatna je ravnoteža između premalog, prevelikog i kratkotrajno baš pravog. Ako želimo inspirirati sljedeću generaciju vozača, moramo omogućiti djeci da se dulje udobno voze.

Jett je dizajniran tako da se nikada nećete bojati skokova rasta. Jett je jedinstveno podesiv, savršeno proporcionalan i može ga dijete podići – uvijek će biti postavljen na Jett.

Jett Multispeed ima podesivi upravljač koji djeci omogućuje fino podešavanje dosega kako im ruke rastu. Ručice s 2 rupe u kombinaciji s duljim cijevima sjedala daju mnogo fleksibilnosti za odabir optimalnog položaja pedaliranja. I štoviše, dizajnirali smo okvir i pregledali svaku komponentu kako bismo Jett učinili jednim od najlakših bicikala na tržištu. Morat ćete ih moliti da siđu s ovog bicikla.
• Dizajnirali smo Jett Multispeed da bude jedinstveno podesiv s polugama s 2 rupe, podesivim upravljačem i dužim stupovima sjedala kako bi djeca mogla birati savršen položaj za vožnju dok rastu.
• Svaki detalj Jett Multispeeda—uključujući Bridge sjedalo od 130 mm, ručke užeg promjera i kratkodohvatne podesive poluge kočnice—na temelju podataka Retüla iz dječje istraživačke skupine bio je savršeno proporcionalan za mlade jahače.
• Lagani bicikl jednostavno je zabavniji, a potpuno novi A1 aluminijski okvir, aluminijska vilica, Pathfinder gume i 8-brzinski pogon Jett Multispeeda čine ga jednim od najlakših dječjih bicikala na tržištu. Kat.br. 92722-8424

BREND

SPECIALIZED

TIP

DJEČJI

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry