fbpx

Izrežite svoje stvari visoko i nisko s dvostupanjskim prijenosnikom Shimano 2×9 na Rockhopper Comp 2x. Aluminijski okvir Premium A1, specifičan za veličinu, savršen je plesni partner s geometrijom koja vam omogućuje napad u okretima i oštrim, brzinama u rukovanju i rješavanju spusta s stabilnošću koja nadahnjuje.

SR SunTour XCM vilice dobivaju naš RxTune tretman, a hidraulične disk kočnice ostaju u toku s bilo kojim ritmom na njih, dok ubilački kotač s Shimano čvorištima znači da imate puno mogućnosti kada je u pitanju vezanje cipela za ples.

• Zlatno srce, predstavljeno u našem laganom, ali izdržljivom vrhunskom A1 Aluminijumu, Rockhopper sadrži aluminijske cijevi s narezanom cijevi kako bi težina bila niska i čvrstoća, a istovremeno osigurava povećani zastoj u radu, gladak unutarnji prolaz kabela i kompatibilnost s kapaljkom. Sa ciljem da osiguramo da Rockhopper nudi najbolju prilagodbu i najbolje performanse za svaku osobu, bez obzira na njihovu mjeru, udružili smo svaku veličinu okvira Rockhopper s optimalnom veličinom kotača. Rezultat je Rockhopper koji odgovara svakom vozaču i jamstvo da se svaki Rockhopper kotrlja na kotaču najboljeg rukovanja za svoju veličinu okvira.
• Sa Rx Tuneom na Rockhopperu, SR Suntour XCM sa zaključavanjem, s prilagođenim prigušivanjem u više krugova, donosi specifične dimenzije putovanja i proljetne stope za nastup u performansu koja će zasigurno impresionirati, a isto tako osigurava dosljednu geometriju, upravljivost i performanse ovjesa, bez obzira na veličina okvira ili kotača
• Prelijepo zvijer, Shimano MT200 hidraulične diskovne kočnice spremaju zalogaj, ali daju svoju snagu profinjenim, intuitivnim osjećajem za paket koji se probija iznad razine plaće.
• Potpuno 2×9 Shimano prebacivanje ručice obavlja zadaće prijevoza dok se fokusirate na vožnju.
• Uparite mrtve i pouzdane glavčine Shimano-a, s našim unutarnjim promjerom od 25 milimetara, bez kukastog postolja za naplatke s kotačima: snažni, lagani i izdržljiv Kat.br. 91520-23

Težina 17,883 kg
BREND

SPECIALIZED

TIP

HARDTAIL

VELIČINA

XS, M

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Product Enquiry