fbpx

Jedinstveni stil

Piaggio i Feng Chen Wang, jedna od najinovativnijih i najeksperimentalnijih modnih dizajnerica na međunarodnoj sceni, udružili su se kako bi stvorili  poseban model Piaggia 1. Električni skuter s istinski originalnim izgledom kombinira prirodni element vode s feniksom, ručno reproduciran tradicionalnom kineskom tehnikom poteza kistom. Simbolizira vrlinu, gracioznost i održivost, obiluje najnovijom Piaggio tehnologijom i nosi smislenu poruku na hrabar način koji privlači pažnju.

Agilna, lagana, suvremena i praktična, Active verzija Piaggio 1 Feng Chen Wang revolucionira svijet e-skutera zadivljujućim dizajnom i poboljšanim performansama. Maksimalna brzina raste s 45 na 60 km/h s poboljšanim dometom do 85 km u ECO modu i 66 km u SPORT modu (podaci dobiveni iz testova na cesti pri stalnoj brzini). Dodajte ovome umjetnički dodir međunarodno poznate dizajnerice i rezultat je vrhunska skuter avangarda u izvedbi i estetici.

 

Spajanje prošlosti i budućnosti

Feng Chen Wang rođena je u Fujianu, pokrajini u jugoistočnoj Kini, ali ju je eksperimentalna priroda odvela u London gdje je studirala na prestižnom Royal College of Art. U roku od samo nekoliko godina etablirala se kao avangardna dizajnerica, radeći s Nikeom, Converse, UGGom, Levi’som i drugim kultnim svjetskim brendovima. Konceptualan i vrlo funkcionalan, njezin jedinstveni stil neprimjetno reinterpretira kinesku tradiciju kroz živopisne suvremene materijale.

 

PIAGGIO 1 ACTIVE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
MOTOR:
2.0 kW (3.0 kW najviša snaga)
BATERIJA
: 2.3 kWh
KOČNICE
CBS: Disk-Disk
TEŽINA S BATERIJOM:
94 kg
DOSEG*:
85 @ Eco mode*
66 @ WMTC

DIMENZIJE (D X Š X V) :
1.680 x 750 x 1.080 mm
KOTAČI (PREDNJI -STRAŽNJI)
: 10’’ - 10’’
NAJVIŠA BRZINA:
60 km/h

Product Enquiry