fbpx

Zaboravite svakodnevne brige i jednostavno uživajte u trenutku

Active verzija Piaggio 1 modela oslobađa svu energiju kako bi dosegla brzinu do 60 km/h. S dosegom do 66 km u Sport modu, odnosno do 85 km  u ECO modu, uživat ćete u živahnoj zabavnoj vožnji, a od ostalih verzija razlikovat ćete ga i po crvenom detalju na stražnjoj vilici koji dodatno naglašava odlučniji karakter Piaggio 1 Active verzije.

Inovativni detalji za udobnost

S prostorom ispod sjedala dovoljno velikim za jednu full jet kacigu, Piaggio 1 Active jedini je skuter svoje kategorije s tolikim prtljažnim prostorom. Posebna pažnja posvećena je i ergonomiji te trokut sjedalo-podnica-upravljač slijedi tradicionalne mjere Piaggio skutera. Prostrana ravna podnica omogućava udoban položaj vozača, dok suvozač može nasloniti noge na čvrste oslonce. Posljednje, ali ne i najmanje važno, je praktična kuka te USB utičnica s vodootpornim poklopcem smješteni ispod upravljača

Elegantan i privlačan

Piaggio 1 Active lakoćom spaja električnu mobilnost i isti originalni stil, kvalitetu i tehnologiju po kojima je Piaggio poznat. Na prednjem oklopu nalazi se poznata Piaggio “kravata”, dok je pažnja posvećena detaljima vidljiva u izradi sjedala presvučenog s dvije vrste materijala, sa sjajnim bočnim dijelovima kao i kod intrigantnih heksagonalnih uzoraka inspiriranim Piaggio logotipom, na prednjem oklopu i bočnim oplatama.

 

Napredna e-mobilnost

Na upravljaču je smješten veliki 5,5-inčni LCD ekran sa senzorom koji optimizira pozadinsko osvjetljenje kako bi uz čistu grafiku ekrana podaci bili lako čitljivi na prvi pogled.
Kombinacija lagane konstrukcije, napredne litij-ionske baterije i pametnog punjenja tijekom usporavanja (KERS – Kinetic Energy Recovery System)  osigurava izvrstan doseg za Piaggio 1 Active.

BOJA

Arctic Mix, Forest Mix, Forever Black, Forever Grey, Forever White, Sunshine Mix

PIAGGIO 1 ACTIVE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
MOTOR:
2.0 kW (3.0 kW najviša snaga)
BATERIJA
: 2.3 kWh
KOČNICE
CBS: Disk-Disk
TEŽINA S BATERIJOM:
94 kg
DOSEG*:
85 @ Eco mode*
66 @ WMTC

DIMENZIJE (D X Š X V) :
1.680 x 750 x 1.080 mm
KOTAČI (PREDNJI -STRAŽNJI)
: 10’’ - 10’’
NAJVIŠA BRZINA:
60 km/h

Product Enquiry